2 Eylül 2009 Çarşamba

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi Kuraları

Uzun zamandır hiç yaşamadığım bir yoğunluk yaşadığımdan dolayı blogu bayadır boşladık,şöyle bir göz gezdirirken Avrupa Ligi ile alakalı yazı yazmadığımızı farkettim.Gerçi iki takımımız da çekebileceği en rahat grupları çektiler ama biz yinede iki satır karalayalım.


İki takımımızda birinci torbadan çekebilecekleri kolay takımları paylaştılar.Ancak bu takımlar dışarıdan kolay gözükmekle beraber deplasmanları sıkıntılı takımlardır,dışarıda dikkat etmeleri şart takımlarımızın.

Üçüncü torbadan Fenerbahçe daha güçlü ve ekol bir ülkenin takımını çekti.Bu sene sattıkları oyuncular takımda olsa idi Twente ciddi bir tehlike olabilirdi ki ilk ikiyi zorlayacaktır.
Galatasaray ise Dinama Bükreş'i çekti üçten.Fenerbahçe'nin rakibi Steaua'yu deplasmanda yenme başarısı gösteren Dinamo yine deplasmanda zorlanılabilecek rakiplerdendir ancak Galatasaray'ın kadro kalitesinin yanına yaklaşamayacaklarını düşünüyorum.Yine dışarıda puan kaybetmemek lazım bu takımlara.

Dördündü torba?İçerde dışarıda iki takımımızında kazanması gerekiyor.Zira çektikleri takımlar şuan Türkiye'de Diyarbakırspor ayarında takım bile değillerdir muhtemelen.

İki takımımızdan da grup birinciliği bekliyorum.Daum Avrupa'yı rotasyon yeri olarak gördüğünü söylesede buna izin verilmez diye düşünüyorum.Galatasaray'ın rakibi Pana.Ten Cate ile Rijkaard kapışması merakla beklenir.Rastgele...

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails