16 Eylül 2009 Çarşamba

Düşene Dost Aranıyor...

"Güçleri yetiyorsa düşürsünler!"

Hani böyle bazen arkadaş ortamında bir iddiada bulunursunuz ya, "Hadi canım, benden iyi mi bileceksin?" havalarında. Sonra eve geldiğinizde ilk iş google'a yazarsınız ve o an iddianız içinize kaçmıştır. Durumu aynen bu şu anda Melih beyin. 

Ligin prestijini düşünmeden, "göze alamazlar" taktiği ile sezon başlamadan önce değil de taşların oturduğu 4.-5. haftada yaptılar icraatlerini ve Ankaraspor'u T.F.F.'yi de tehdit ederek ligden ihraç ettirdiler. Zaten Kılıçdaroğlu ile atıştığı dönemde ekranların sevimsiz yüzü haline gelen Gökçek şimdi iyice antipatik adam durumuna düştü Ankara'da. Çünkü seçmen unutur ama taraftar asla unutmaz, unutturmaz.

Şimdi işler karışık. Ankaraspor önce tahkime, buradan sonuç alamazsa da (-ki alamayacak) FIFA ve CAS'a gidecek. Ankaraspor'lu futbolcular ise maddi manevi tazminat davası açmaya hazırlanıyorlar. Yani bu uzun ve belirsiz süreç içinde 15 günlük ek transfer süresi söylentilerinin gerçeğe dönüşmesi bana göre zor. Tabii gerçek olursa 15 güne gerek kalmaz, 3 günde kapanın elinde kalır bazı Ankaraspor'lu gençler. Ligde ise Ankara deplasmanına giden takımların gider tazmini ve oynayan tüm takımların puanlarının silinmesi en akil yol gibi görünüyor.

Tabii TSL seyircisinin en büyük kaybı sezon boyunca Baki Mercimek gibi bir yeteneği izleyemeyecek olma ihtimali. İade edilen decoder'in haddi hesabı olmaz benden uyarması. Akıllı ol T.F.F. , yıldızlarımızı koru..  

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails