23 Temmuz 2010 Cuma

Yorumsuz-2

İşte Beşiktaş duruşu: Sırt reklamı Kızılay olacak
Cumartesi‚ 08 Ağu 2009 | 13:06

Beşiktaş Kulübünün olağan Divan Kurulu Toplantısında konuşan kulüp başkanı Yıldırım Demirören‚ gelecek haftadan itibaren‚ futbol takımının formasının sırtında Kızılay reklamının yer alacağını söyledi.

Yönetim kurulu olarak hedeflerinin sosyal alanda Beşiktaşı bir numara yapmak olduğunu kaydeden Demirören‚ Bunları yaparsak Beşiktaş sevgisini‚ dürüstlüğünü insanlara gösteririz. Beşiktaş gibi bir kulüp senede 2-3 milyon dolar kazanacak diye formasının sırtına reklam almaz. Türk Kızılayının reklamıyla gelecek hafta sahaya çıkacağız. Bu şekilde topluma Kızılayın önemini anlatmak istiyoruz dedi.

-----------------*******
Yeni sezon öncesi Q7 ve Guti transferi ile Türkiye´yi ayağa kaldıran Beşiktaş‚ şimdi de sponsorlar ile bütçesini güçlendirmeyi hedefliyor.

Geçen sene Kızılay ve Mehmetçik Vakfının isimlerini bedelsiz olarak formasına alan Beşiktaş‚ bu sene sırt reklamı için M-Oil firması ile anlaştı.

Geçtiğimiz günlerde hisselerinin % 70´ni Demirören grubunun aldığı M-Oil ile 5 yıllık anlaşma yapan Siyah-Beyazlılar‚ 5 yıl karşılığında stad panoları ve sırt reklamı için toplam 37 trilyon Lira alacak.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails