16 Ağustos 2009 Pazar

Ve Kabus Geri Döner...






An itibari ile Fenerbahçe yeni stoperini buldu.Tanıdık bir yüz...

Centilmenlik anlayışımı,Fair Play ruhumu asi tavırları ile tam ortadan kıran oyuncudur o.Fenerbahçe'li olarak kolu çıktığı halde top oynayacak bir oyuncunun yokluğunun acısı tarif edilemez,yaşanır herhalde.Ancak o geri döndü.

Bu transfer hakkında yazılacak çizilecek çok şey var ancak doğum tarihi bile meçhul olan ,Brezilya'da Milli Takım'a seçilecek oyuncular için baskı yapan,sayısız bitmemiş davası olan Figer'e kalsın ihale.Bize de Lugano'nun dönüşünü kutlamak kalsın.''Neden uzadı,hani kariyer yapacaktın,ne oldu.'' demeden tadına varalım sahadaki yüreğin dönüşünün.Çünkü biliyorum sahaya çıktığı zaman en büyük Fenerbahçeliden daha büyük olacak.Çünkü biliyorum birisi formasını istediği zaman ''Formam benim için kutsaldır onu değiştirmem.'' diyecek.Ve bunu bilmeyen QTM ''maç sonunda neden formanızı değiştirmiyorsunuz'' diye sorduğunda yapıştırıvercek cevabını:''Benim taşıdığım forma kutsaldır,değiştirilmesini uygun görmüyorum.''

Devamı da var tabi...

Ümit Karan gibi seneleri yerlerde sürünerek,haksız penaltılar almaya uğraşarak geçen futbolcuları sahaya çıktığına bezdirecek.Maçtan sonra ''Lugano ve Edu gördüğüm en kasap ikili sahada yapmadıkları şey kalmadı.'' denildiğinde ''Biz ailemizden aldığımı terbiyede yaptığımız işin iş alanında kalmasını öğrendik.Ayrıca bu oyun erkek oyunudur,sahada bu oyunu yönetecek hakemler mevcuttur.'' diyerek ayarın kralını verecek.

En çok beklediğim ise Elano ile karşılaşması.Biliyorsunuz Brezilya derbisinde yine rakiplerdi,burada yine rakip.Ancak küçük bir anektod var iki oyuncunun geçmişlerinde kesişim noktalarında.

Olay şudur ki Elano bir maç sonrası ''Lugano Brezilya'nın el saldırgan oyuncusu'' der.
Lugano ayarı vermekte gecikmez ve ''Elano bunu benim yüzüme söyleyebilirdi. Basına değil. Biz böyle şeyleri sahada hallederiz.'' diyiverir.

Bilica'nın başına buyruk haline çözüm bulunursa çok iyi bir ikili olacaklar.Ancak şuan için biraz karamsarız tabi iki tane kafayı bozup orta saha semalarında gezen oyuncu var.Daum'a güvenelim der bağlarım postu.

Kısacası; ''Kabus geri döndü.''Fenerbahçeliler için halay vakti yaklaşıyor diyelim.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails