28 Ağustos 2009 Cuma

Tabata transferi ve Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi Macerası


Nereden girsem konuya bilemiyorum.Tasarlama yapmadan rastgele gideyim bari;
1-8 Milyon Euro bonservis bedeli ve senelik 1,3 milyon euro.8 Milyon euro 3 seneye bölünmüş haberleri var bu da 2,6 eder senelik.1,3 de Tabata.Etti 3,9.Carlos'un parası ile dalga geçenlere selam olsun.Adam 4,2 alıyor ancak ismi Roberto Carlos ve bonservisi 0.(Evet sıfır)
2-Bu Tabata'yı Reggina'da görseler 8 Milyon euro verirlermiydi acaba?Ya da Catania 'da ya da Cagliari'de?Gaziantep'te ki oyuncular neden abuk fiyatlarla transfer ediliyor ve adres hep Beşiktaş oluyor?Hala ödenen birşeyler mi var acaba?Mesela Sivasspor-Gaziantepspor maçının borcu?
Bu iyi ihtimal olanı tabi. Bu kadar paralar birçok amaç için kullanılabilir ancak biz düşündüğümüzü ne yazık ki buraya yazamıyoruz siz anladınız.

Herneyse;Tabata iyi oyuncu olmakla beraber bu kadar para etmeyecek oyuncudur.3 sene içinde Manchester'a karşı top oynayacak Tabata'da hakaten şanslı adammış.Artık para havuzuna girme vaktidir .

Son olarak Beşiktaş'ın grubuyla bitirelim postu.

1- Besiktas JK - Manchester United FC
2- CSKA Moskva - Besiktas JK
3- VfL Wolfsburg - Besiktas JK
4- Besiktas JK - VfL Wolfsburg
5- Manchester United FC - Besiktas JK
6- Besiktas JK - PFC CSKA Moskva

Fikstür böyle,grup fikstüre bakıldığında anlaşılıyor haliyle...Mantıken 3. torbadan giren bir takımın rakibi ikinci torbadır oradan da gelebilecek en kötü takım geldi denilebilir.Ancak 4. den Almanya şampiyonu geldiğinde işler değişiyor tabi.Bir de üstüne bu rezalet fikstür .Beşiktaş hakaten şanssız takım.Moskova'da ki maç Beşiktaş'ın kaderini belirler.Oradan en kötü beraberlik çıkarmak zorundalar.Manchester'dan alınan her puan extradır İnönü'de tahminim net skorlu Manu galibiyeti olsa da neden olmasın?

Şuan ki görüntüsü çok kötü olsa da Beşiktaş bu grupta 3. olmalı en kötü diyeyim ben.Ne yapacak beraber göreceğiz.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails