15 Ağustos 2009 Cumartesi

Bayern Münih 1 - Werder Bremen 1




Sezona zorlu maçlarla başlayan Bayern Münih hala ideal onbirini kurmakta zorlanıyor. Van Bommel'in yükselen grafiği ve Van Gaal'den sonra kaptanlığı sürdürmesi 14 milyonluk Tymoschuk'un gelişi, gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Hamit'in hazırlık maçlarında yaptıkları, takımın yıldızı Ribery'nin gidecem(!) diye tutturması ortasahayı bir hayli karıştırmış durumda. Klose ve Gomez'in arkasında bekleyen Toni-Olic ikilisinden bahsetmiyorum bile...

Diğer açıdan Werder Bremen standartlarını korumuş, Diego'nun Juventus'a satılmasından sonra sistem değişikliğine giderek Borowski ve Marko Marin ile 4-4-2'nin bir varyasyonunu elinden geldiğince iyi oynamaya gayret ediyor takım. Frings ve Borowski ortasahanın göbeğinde A milli kalitede bir ikili oluşturuyor. Mesut, Marko Marin ve Aaron Hunt rotasyon içindeler sürekli. Önlerinde ise Bundesliga'ya ağırlığını artık iyice koymaya başlayan Grafite'nin bir beden küçüğü Sanago var. Bu dörtlünün zayıf halkası şüphesiz ki Hunt. Werder bu bölgeye Diego'dan gelen para ile bir transfer daha yapabilir. Yada Rosenberg'in dönüşünü beklemeyi tercih edebilir. Marcelo Moreno sürprizi de var elinde Thomas Schaaf'ın.



Bu sene izlemekten en çok keyif alınacak liglerden bir tanesi şüphesiz Bundesliga. Çünkü bütün bu takımları ve tribünlerin coşkusunun gerçekten çok kaliteli bir de yayıncılık anlayışları var. Şifresiz maç bulmanın eziyete dönüştüğü günümüzde TRT'nin yayın akışı takip edilmeli diyorum.


Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails