15 Ağustos 2009 Cumartesi

Tuncay Şanlı




















Ada hevesini alan Tuncay için geri dönme vakti yaklaşıyor gibi.Birçok kez ''Türkiye'ye dönersem oynayacağım takım Fenerbahçe olacak.'' şeklinde konuşan Tuncay menajerinin taban tabana zıt açıklamalarına rağmen Fenerbahçe'ye;yuvasına dönmek istiyor.
Şuan için en önemli engel Tuncay'ı bonservissiz kaptıran Fenerbahçe'nin herhangi bir kiralama bedeli ödememe isteği.Tuncay'da klubüne ''Ben yuvamdan size bonservissiz geldim,yapın bir güzellik(!?)'' tarzı baskıda bulunuyormuş.
Boro'nun kararlı tutumu sürer ise veya Almanya&İngiltere kluplerinden iyi bir bonservis bedeli ödenirse Tuncay'ı Fenerbahçe'de görmek epey zor olacaktır.Ancak bu transfer için son ana kadar beklenileceği gelen haberler arasında...
Bilindiği üzere Tuncay'ın askerliğinin süresinin kısalması için yurtdışında futbol hayatını sürdürmesi gerekiyor.Ancak kiralama formülünde Boro'nun işçisi gibi buraya gelmiş olacak ve herhangi bir problem unsuru oluşmayacak.
Fenerbahçe'nin ''Cesur Yüreği'' Tuncay konusunu ve gelişmeleri hep beraber takip edeceğiz,ancak şuan ki durum yukarıda anlatılandan ibarettir.

Bu arada haftaya cuma gününe kadar stoper transferini muhtemeldir Fenerbahçe için.

Tuncay transferi gereksiz gibi gözükse de korkunç bir derinlik oluşacak orta sahanın ilerisi için.Defans için yorumumuzu stoper transferinden sonra yaparız efendim...

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails