15 Kasım 2010 Pazartesi

A Milli Takım Aday Kadrosu

Hazırlık maçı için çağırılan herhangi bir kadroyu eleştirmek pek adetim değildir ancak kadroyu gördüğümde yine Milli Takım aday kadrosu hususunda bazı düşünceler türedi beynimde.

Guus Hiddink Azerbeycan kayıbı ile nihayete eren ilk periyodun sonrasında yeni bir oluşuma gideceğinden, en azından hazırlık maçında yeni isimleri görmeye çalışacağından bahsetmişti. Bence bu çok doğru, yerinde bir karardı. Ancak kadrodaki birkaç yeni isim haricinde pek bir değişiklik göremediğim gibi kimi tercihleri mantık ile izah edemiyorum. Yine de altı üstü bir hazırlık maçıdır demek uğruna uğraş versem de malesef...

Orhan Gülle geçen sezon A2 maçlarında takip ettiğim son derece meziyetli, ilerleyen zamanlarda bu formayı üstünden çıkartmayacak bir oyuncu. Ancak Antep'te ne kadar oynamışta bu formaya layık görülmüş, neye göre çağırılıyor gibi sorular kafamı kurcalamıyor değil. Keza Kayseri'de ki performansı ile büyük takımların da dikkatini çeken solbek oyuncusu Hasan Ali Kaldırım'ın neden Milli Takım'da olmadığını merak etmiyor değilim. Mevlüt ya da Mehmet Topuz'u grup elemelerinde görmek dahi istemedi hoca, taktirine bırakıyorum. Ancak farklı oyuncuları görmek istiyorum dediği bir müsabakada bu iki oyuncunun olmamasını şahsen anlayamadım. Volkan, Servet, Hamit... Daha neyini görmek istiyor Hiddink acaba? Soruların cevaplarını bilen varsa beri gelsin.


KALECİLER


VOLKAN DEMİREL

FENERBAHÇE

ONUR RECEP KIVRAK

TRABZONSPOR

UFUK CEYLAN

GALATASARAY

SAVUNMA OYUNCULARI


GÖKHAN GÖNÜL

FENERBAHÇE

SABRİ SARIOĞLU

GALATASARAY

SERVET ÇETİN

GALATASARAY

SERDAR KESİMAL

KAYSERİSPOR

İBRAHİM ÖZTÜRK

BURSASPOR

ERSAN ADEM GÜLÜM

BEŞİKTAŞ

İSMAİL KÖYBAŞI

BEŞİKTAŞ

EREN AYDIN

MANİSASPOR

ORTA SAHA OYUNCULARI


HAMİT ALTINTOP

BAYERN MUNCHEN

YEKTA KURTULUŞ

KASIMPAŞA

SELÇUK İNAN

TRABZONSPOR

YİĞİT İNCEDEMİR

MANİSASPOR

ORHAN GÜLLE

GAZİANTEPSPOR

NURİ ŞAHİN

B.DORTMUND

MEHMET EKİCİ

1.FC NURNBERG

İBRAHİM AKIN

BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR

ENGİN BAYTAR

TRABZONSPOR

HÜCUM OYUNCULARI


BURAK YILMAZ

TRABZONSPOR

UMUT BULUT

TRABZONSPOR

KAZIM KAZIM

FENERBAHÇE

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails