15 Şubat 2010 Pazartesi

Yeniden Doğuş




















Adanaspor'da iken Fenerbahçe'de görmek istediğim yetenekli Türk forvetlerinin başında gelirken Galatasaray hızlı bir şekilde kadrosuna katmıştı Necati'yi. Ortalama üstü hız ve hızlanması , azmi , çalışkanlığı , jenerik golleri ile Galatasaray'da başarılı bir kariyere imza atarken doğruluğu belli olmayan haberler sonucunda Galatasaray'dan uzaklaştırılmıştı.

Tüm bu saydığımız özelliklerin yanında gol attırır, stoperleri sağa sola götürüp arkadaki oyunculara yer açar. Sizin anlayacağınız ona İspanya'da güreşçi denilse de komple forvet oyuncusudur gözümde. Aynı zamanda Galatasaray'ın neden yolladığını anlayamadığımdır. Üstelik futbolunun en olgun ve buradan hareketle verimli dönemini geçirecekken...(80 doğumlu)
Böyle rezalet görülmedi / 3
Fazla kilolarını verdikçe açılıyor Necati, açıldıkça kaybolan piyasasını yeniden oluşturuyor. Fotoğraflardaki gibi garip kareler vermeyip üstüne bir de dillere destan garip açıklamalarını yapmazsa Galatasaray'dan isteye isteye bir hal olduğu son şansı başka kluplerde bulabilir. Üstelik sözleşmesi de bu sezon sonu bitiyor.

Semih ve Guiza konularında belirsizlik yaşanmasa dahi sene sonu bedavaya alırdım Fenerbahçe'ye... Galatasaray'da karın tokluğuna oynayan Necati'nin çok büyük bir masrafı da olmaz. Kısacası risk dahi yok ortada, tutarsa tutar ... Tutmazsa Necati bilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails