1 Ocak 2010 Cuma

Semih Şentürk

Fenerbahçe'de bugünlerde en çok Semih Şentürk konusu konuşuluyor. Haber sitelerinde ve taraftar sitelerindeki yorumlara göre taraftarın önemli bir kısmı Semih Şentürk isminin üstünü karalamış gibi gözüküyor.

http://habercininyeri.files.wordpress.com/2008/05/semih_bebek1.jpg

Peki filmi başa saralım. Fenerbahçe'de son zamanlarda çokça konuşulan olaylardan bahsedelim biraz. İlk önce Kazım'ın twitter hadisesi, sonrasında Beşiktaş maçı öncesindeki vücut showu, ardından seyircisiz maçta yakın arkadaşı Andre ile beraber maçı izlemek yerine yemeğe çıkmayı tercih etmesi, klube söz konusu yemek saatinde dışarı çıkmadığını söylemesi ve akabinde resmi siteden gelen yalanlama..Ve bunları takip edecek şekilde basında o saatte bulundukları yerin fotoğrafının çıkması, sonrasında sex skandalı, araba kazası , Önder Turacı hadisesi...

İçlerinde oyuncu merkezli yanlışlar var buna kimse birşey demez sanırım. Amma velakin bu kadar hadisenin 2 hafta içinde ortaya çıkması birazda yönetim zafiyeti değil midir acaba?

Şimdi Semih tartışılıyor söylediğim gibi. Düne kadar baş tacı yapanlar bugün yerden yere vuruyor , ellerinde olsa sınırdışı edecekler Semih'i.

http://www.resimvadi.com/data/media/121/SemihSenturk8.jpg

Evet ; açıkçası bir taraftar olarak Semih'in yaptığına biraz ayıp gözüyle bakıyorum bazen. Ama en nihayetinde klup opsiyon kullanıyorsa bunu karşısındaki oyuncunun rızası ile yapmalıdır bence. Bizimde olaya taraftar gözüyle bakmamamız lazım sanırım , biraz da bu oyuncuların babasının hayrına burada olmadıklarını düşünmek gerek. Bu işi profesyonel olarak yaptıklarını düşünmek gerek. Ve en çok da Avrupa'da da bu tip olayların ( sözleşme hususlarındaki anlaşmazlıklar , sex skandalları ) çokça yaşandığını gel gelelim bu kadar abartılmadığını düşünmek gerek.

Yürekleri ne renk için çarparsa çarpsın bu adamlar bu işten ekmek yiyorlar ve onlarda senin benim gibi insan... Senin benim gibi hakkını korumaya çalışmak onlarında hakkı...

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails