25 Ocak 2010 Pazartesi

Enteresan İşler

http://i.takvim.com.tr/galeri/fenerbahce/onder_turaci/18_d.jpg

Beklenen oldu Fenerbahçe Sivasspor maçında yaşayacağı olası kadro zafiyetinin önüne geçmek için ya da bir başka sebepten ötürü Önder Turacı' yı affetti.

Ben '' Yerine Türk adam bulamadık, hem Sivas maçında da takımın yarısı yok, efendi çocuktur Önder, dersini almıştır o'' mantığıyla hareket edildiğini düşünüyorum. Koskocaman klubü yönetenlerin bir adet stoper bulamazken Quaresma' nın neden peşinde olduğunu anlamak ise imkansız ki bizde bunu da araya sıkıştırmazsak olmaz tabi. ( Gerçi o işi de kıvıramadıklarından haftalardır izledikleri Dentinho ile beraber paket yapıp yalanladılar.)

Bilmek gerek aslında olayın Sivas'a yenilmekten çok öte olduğunu... Yarın öbürgün sorarlar adama , '' Kazım , Gökhan Emreciksin vb. takımdan neden gönderildi , şansızlıkları mevkilerindeki adamların cezalı olmaması mıydı ? '' diye.

Bilmek gerek aslında Önder' in affedilmesi ile sadece ve sadece kendilerini kandırdıklarını , aslında Sivasspor maçı ya da sezonun kalan kısmı için herhangi bir önlem almadıklarını... Zira Önder bu takımda iken de bu takımın kaliteli bir yedek stopere ihtiyacı vardı. Hala da var.

Sizin anlayacağınız koskocaman bir sıfırdan ötesi değil Önder benim için. Ne geldiği ilk dönemlerdeki performansı var , ne de ona ulaşacak iştahı... 1 , 1.5 senelik performans ile senelerdir tonla para kazanıyor bir de üstüne atar veriyor ya ona yanarım ben.

http://blog.milliyet.com.tr/Images/Blog/308_free/22/223138.jpg
Ama madem affedildi ; ilk önce en çapsız oyuncudan bile çalım yememeyi öğrenmekle başlanmalı yeni Fenerbahçe kariyeri. Bir kere daha Jaba elini kolunu sallaya sallaya giderse yanından ve Önder de tekmelerse kendisini... Bir kere daha Lee sağa sola yatırırsa Önder'i... İşte o zaman transfer acısı yaşayan taraftar kendisine kornerden orta yapmak üzere sahaya girebilir , şimdiden uyaralım.

Bir de...

Kazım'ı da geri çağırmak gerek , mağlum Dentinho da Quresma da yalanlandı. İyi giderdi Kazım , Önder ile alıştırma yapıldı zaten. Taraftarda transfer oldu , takımın eksiği giderildi diye sevinir artık.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails