5 Kasım 2009 Perşembe

Şampiyonlar Ligi 4. Hafta Maçları(4 Kasım 2009)

Fiorentina'nın Debrecen'i yine farklı yendiği müsabakayı izleyemedim. Jovetiç oynamamış sanırım büyük bir kayıp olmasa gerek.Liverpool'a gelirsek...Rafael için tehlike çanları hiç bu kadar yüksek ses ile çalmamıştı.Yıllardır tek tutunduğu dal olan Şampiyonlar Ligi'nden de elenip Avrupa Ligi'ne gitmesine bir adım var. Pinti sahipler yedek klubesini güçlendireceğine Yunanistan'ın Servet'ini alıyorlar olacak işler bunlar. Liverpool'dan soğutuyorlar insanı... Bastos'u bir defa daha çok beğendiğimi belirtmek gerek.Lloris'de çok iyi bir maç çıkardı.

Rus temsilcisi Rubin Kazan Barcelona'yı geçtiğimiz senelerde Hiddink'li Chelsea'nin oynadığı oyuna benzer bir oyunla 1 puan alarak evine yolladı. Rubin'in Teknik Direktörünü tebrik etmek gerek. Evet izlerken epey sıkıldım, sürekli 11 kişi topun arkasına geçtiler ancak başka türlü durduramıyorsun bu takımı ; ne yaparsın... Mourinho'nun İnter'i de sonunda galip gelmiş, 5 dakika içinde 2 gol bulamasalardı yarın İtalya karışırdı herhalde. Kiev kalecisinin hatalarından bahsediyorlar, bu maçı da izleyemedim eğer böyle birşey varsa Mourinho yatsın kalksın o kaleciye dua etsin.

3 oyuncu değişikliğini gerçekleştiren Sevilla'da Duscher sakatlanınca 10 kişi sürdürdüğü mücadeleden 1 puan çıkartmış. Grubun favorisi birinci bitirecek. Garip olan ise Unirea'nın başarısı. Hala 2. sıradalar. Bu arada Rangers'a attıkları golü görmek gerek diyeyim; Rıdvan Dilmen tabiriyle sonsuza vurmuş.

Eski dost Zico'nun takımı Olympiakos'un olduğu grupta Zico'nun talebeleri Liege'i de yarışa sokmuşlar. Arsenal'in yeri garanti ancak 2 ve 3 son maçlara kadar belli olmayacak gibi. Arsenal demişken Alkmaar'ı 4 lemişler ancak skorun göz alıcılığının da önüne geçen bir gol atmışlar. Diaby'nin golünü izleyin derim.

Son söz için Ertem Şener'e bağlanıyoruz:

-Evet sayın seyirciler dünden beri süren yayınımız, futbol şölenimiz bitmedi. Yarın muhteşem bir maçla yeniden karşınızda olacağız, bu futbol şöleni devam edeceğiz. Ama 19,45'de yine o muhteşem action sahneleriyle Kurtlar Vadisi olacak üstelik özetsiz. Daha sonra futbol vadisine bağlanacağız.


Teşekkürler Ertem.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails