9 Ocak 2011 Pazar

Onur Karakabak Hakkında

Aragones döneminde,''Yeni Hakan Şükür'' diye piyasaya sürülen Furkan Aydın ile beraber Gökhan Emreciksin ve Abdülkadir Kayalı'nın da transfer edildiği devre arasında Fenerbahçe'ye katılmıştı Onur Karakabak. Buraya daha ilk maçta Furkan Aydın için olumsuz notlar düşmüştük ancak Onur Furkan'dan çok ayrı ve pozitif bir futbol ortaya koyuyordu. Yarım sezon Fenerbahçe A2 takımı ile oynadıktan sonra Mersin İdman Yurdu'na kiralanmıştı orada da 15 maç kadar oynayıp maç tecrübesi kazanmıştı.

Buraya kadar olan kısmı hatırlamayanlar için not düştük. Buradan sonrası ise '' Adsız '' blog takipçisi için gelsin. Onur Dereağzı'nda tedavi görüyormuş şuan. Geçirdiği sakatlık sonrasında çapraz bağ ameliyatı olmuş, fizyoterapi görüyormuş. Ne zaman geri döneceğine dair bir haber alırsam tekrar buradan paylaşacağım.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

hehe adsız olarak çok teşekkür ederim, size minnettarım...acaba çapraz bağ ameliyatı ciddi bir ameliyat mıdır?bu konuda da soru sorabilirmiyim size? :))

Diferansiyel dedi ki...

Çapraz bağ ameliyatı için sıkıntısız bir ameliyat dersek yalan söylemiş oluruz. Ancak oyuncunun bünyesinin dayanıklığı ve ameliyat sonrası tedavilere iyi yanıt vermesi sakatlığın sancısını ortadan kaldırabilir. Aldığım habere göre Onur iyileşmiş yavaş yavaş sahalara dönecek.

Adsız dedi ki...

artık mersine'e gitmeyecek değil mi?yani fb a takımında kalacak mı?

Diferansiyel dedi ki...

Benim tahminim A2 ile maçlara A takım ile idmanlara devam edeceği yönünde. Sakatlığı geçmeden , talipliler kapıya gelmeden, Aykut Hoca onun sakatlık sonrası durumunu görmeden birşey söylemek yanlış olur.

Adsız dedi ki...

peki hocam beşiktaşlı muhammet deirciyi izlediniz mi hiç

Adsız dedi ki...

recep niyaz antalya kampına götürelecek deniliyordu ama resmi siteden yapılan açıklamda böyle birşeyden bahsedilmiyor acaba sonra mı antalya kampına dahil edilecek?

Diferansiyel dedi ki...

Recep Niyaz hakkında Antalya kampına götürüleceği haberi bana da geldi ancak kadroda ismi söylediğiniz gibi yok. Bende şaşırdım zira hiçbir bilgim yok bu konuda.

Muhammet Demirci'yi izleyeli epey oldu. Onun ile ilgili bir postta atmayı düşünüyorum. Elimde güzel resimler var. :)

Adsız dedi ki...

peki recep niyaz ile karşılastırdığınızda hangisi daha ağır basıyor?

Diferansiyel dedi ki...

Muhammet'i izlediğimde 13 yaşında filandı. Recep ise 15 şuan..
Ayrıca ikisini de birer kere canlı izlediğimden karşılaştırma yapmam mümkün değil. Şunu söyleyebilirim, ikisi de özel ve farklı oyuncular. Muhammet Sergenimsi Recep ise herhangi bir Türk oyuncusuna benzemiyor.

Related Posts with Thumbnails