20 Ocak 2011 Perşembe

İşte Bu...


Sadece şu fotoğraf bile ikinci yarıya umutlu girme sebebidir. Geç oldu, güç olmasın...

7 yorum:

Adsız dedi ki...

hocam miroslav stoch ve issiar dia'nın bu sene performansının beklenenden çok düşük olmasının sebebi acaba nedir?bu sisteme mi uymuyorlar yoksa onlardan beklenen, ümit edilen performansmı çok fazlaydı?

Adsız dedi ki...

merhabalar hakan tecimer'in altyapı konusunda ki çabalarını nasıl buluyorsunuz?

Adsız dedi ki...

hocam ortadan kayboldunuz yine;meraklandık:)

Diferansiyel dedi ki...

Selamlar. Bilgisayarım blogger'a ulaşmakta problem yaşadı bu sebeple güzel geçen bir haftayı es geçmek durumunda kaldık.

Miroslav Stoch ve İssiar Dia için şunu direkt söylemek gerekir ki bu oyuncular büyük potansiyelli iyi oyuncular. İkisinin de kendine has özel yetenekleri var. Örneğin Stoch daha akıllı, daha pasör ve daha opsiyonel bir oyuncu. Dia ise son derece atlet ve dikine inanılmaz delici bir oyuncu. Ben iki tane çok kıymetli kanat oyuncusuna sahip olduğumuzu düşünüyorum. Ancak yerleştirilemeyen sistem, sürekli oynayamama ve genç yaşlarında özellikle Stoch'un Hollanda liginden taban tabana zıt bir yere transfer yapması şuanki durumun sebebidir. Seneye herşey daha güzel olacak diye düşünüyorum. Yalnız bu konuda ilginç bir saptamam var. Sene başında Stoch'a üçüncü sınıf diyen Daum eleştirilirken şimdi Stoch eleştiriliyor ki bu gerçekten millet olarak nasıl öfke ile dolu olduğumuzun açık bir ispatı. Daum'un hesabı şuydu ; '' Messi'nin sikleti yok, Robben vb. oyuncular birinci sınıf, Hazard, Krasiç gibi oyuncular ikinci sınıf, Stoch üçüncü sınıf...'' Ama ''vay efendim, nasıl der bunu'' ya döndü muhabbet belli bir yerden sonra. Şimdi de Daum savunuluyor doğru dedi diye. Evet doğru dedi ama yanlış anlaşıldı, Stoch'ta şuan verdiğinden çok daha fazlasını vermeye aday bir oyuncu çünkü.

Hakan Tecimer'in altyapı konusundaki çabaları hakkında çok bilgi sahibi değilim. Abilerimiz Hakan Tecimer'i övgüyle anlatırlar, ben izleyen kuşaktan olmadım ancak Acun'un programında izledik :) Ancak ben hocalığını futbolculuğu kadar başarılı bulmuyorum. Gerek oyuncu tercihleri gerek oyuna müdahaleleri gerek oyunculara yaklaşımı bence eksik ya da hatalı.

Adsız dedi ki...

peki hocam siz zamanında aykut kocamanı futbolcu iken izleme şansını da buldunuz.aykut hoca nasıl tarz bir forvetti?:yani teknik mi hızlı mı zeki mi?

Adsız dedi ki...

hocam açıkça söylemek ben okan alkanın futbolundan pek hoşlanmadım yani çok yetenekli birisi fakat kişiliğinden dolayı daha fazla sorumluluk almak istiyor.öne çok çıkıyor geri gelmek de problem yaşayabiliyor.onun kanadından kontra-atak çok yedik fkat inatla gidiyor rakip tkaım oyuncularına çaalımm atmaya falan çalışıyor...acaba ona daha fazla sorumluluk verebiicek bir mevkide; mesela emre'nin veya cristian'ın bölgesinde denense size göre nasıl bir sonuç alnır?

Diferansiyel dedi ki...

Sorumluluk almak istemesi kötü birşey mi? Bence aksine güzel. Okan'da sıkıntının had problemi olduğunu düşünüyorum. Ve iyi futbol kendisi oynayan değil çevresini oynatabilendir. Okan bunu öğrenmeli öncelikle. Öğrendiği taktirde çok faydalı işler yapacak.

Emre'nin mevkisinde kullanılması konusunda ise; bu bir düşüncesidir, oladabilir olmayadabilir. Ancak ben asıl mevkisinde daha kıymetli olduğunu düşünüyorum Okan Alkan'ın.

Related Posts with Thumbnails