18 Aralık 2009 Cuma

Sheriff Maçının Ardından

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-12-17_sheriff14.jpg
Uzun süredir Fenerbahçesinden uzak kalan taraftar ile futbol takımının buluşmasını yağan yağmur bile etkileyememişti dün. Kağıt üzerinde herhangi bir hesap yapılacak bir maç olmamasına rağmen yer yer boşluklar olsa da taraftar sevgilisi ile buluşmak için tribündeki yerini almıştı.
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-12-17_sheriff4.jpg
Kadroları dev skorboardda gördüğümüzde Özer'i izleyecek olmanın mutluluğunu yaşadık. Nitekim Özer'de takımını desteklemeye gelen taraftarlarına iyi bir performans sundu. Kondüsyon anlamında büyük bir eksikliği yok Özer'in ; bilakis sürekli hareket halinde olmasına, geriye gelip top almasına rağmen yorulmuyor. Onda gördüğümüz eksiklik daha öncede belirttiğimiz gibi fiziksel anlamda. Ama iyi bir devre arası kampından sonra takımın en etkili kozlarından olacak Özer bundan hiç şüphem yok. Top ayağına inanılmaz yakışıyor. 45 dakika izlemek yetmedi , tadına doyamadık desek yeri... Daum bu değişikliği muhtemelen Trabzon maçını düşünerek yapmıştır.

Bekir ilk yarısında tutuk bir performans sergilediği müsabakanın ikinci yarısında Gaziantep'te izlemeye alıştığımız performanslrından birini sundu. Zamanla o da daha iyi olacak.

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-12-17_sheriff8.jpg
Fenerbahçe grup birinciliğini Hollanda deplasmanında garantilediği için takım olgusundan çok bireysel performanslar dikkati çekti. Zaten göbekte Deniz-Selçuk ikilisinin oynadığı bir maçta takım olarak birşeyler üretmek oldukça güçtü. Uğur kendisine verilen şansı iyi kullandı denilebilir, böyle iyi yedek oyuncularına her takımın ihtiyacı vardır. Golü de çok şıktı, forma için çalışmaya devam etmesi gerekiyor.

Guiza ve Semih çalışkan, Bilica ve Lugano mücadelecilerdi.

Maçta en çok Andre Santos'un sergileyeceği performansa dikkat etmeye çalıştım. Ters kademelerini, ofsayt çizgisine etkisini dikkatle izledim. Güçsüz bir takıma karşı oynanan bir maç olduğundan hiç bir konuda sırıtmadı Andre, çok da iyi bir performans sergiledi. Ancak orjinal mevkisi bek olsa da 2/3 maç daha orada izlemeyi tercih ediyorum hakkında bir yargıya varmak için... Carlos'un gitmesi onun için orjinal mevkisine dönmesi adına bir şanstır, iyi kullanması lazım.

Carlos demişken...Mabedde Dünyanın en iyi oyuncularından marka isimlerinden birini ağırlamak inanılmaz keyifliydi. Rüya gibi geldi geçti...Kendisinden beklediğim performansı çoğu zaman alamasam da dün ki tablo karşısında duygulanmamak elde değil.Elveda büyük usta... Umarım Fenerbahçe'ye hizmetlerin bu kısa süre ile sınırlı kalmaz.

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-12-17_sheriff1.jpg

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails