11 Haziran 2010 Cuma

Benim Güzel Yöneticilerim #1


Benim güzel yöneticilerim...

Kayserinin Gökhan Ünalına, Manisasporun sonrasında ise Trabzonspor'un Selçuk İnanına, Kasımpaşa'nın Yekta Kurtuluşuna, Konyasporun Özdenine, Bursaspor'un Sercan Yıldırımına ve aklıma gelen nice Xspor'un formda oyuncularına her Galatasaray maçından önce teklif yapan, yapmasa da kafası karışsın diye menajerlerden haber yollayan, bunu da yapmazsa basına '' Galatasaray Xspor maçından önce Y'nin işini bitirdi.'' haberleri yollayan sanki bir başkası idi...

İlk önce Kayserisporun, sonra Kasımpaşanın en sonunda ise Trabzonsporun '' Galatasaray bu işlerde hiç etik davranmıyor, her maç öncesi oyuncuların kafalarını karıştırma girişimleri bir yana sözleşmeleri olan oyuncuları sırf bir iki kuruş aşağı indirmek için adına yakışmayacak çabalara girişiyor.'' diye tenkit ettiği bir başkası idi sanki.

Ve önce Kayserisporun sonrasında ise Trabzonsporun '' Aziz Yıldırım başkanlığında Fenerbahçe oyuncu transferleri konusunda tüm prosedürleri en doğru şekilde yerine getirdi. '' şeklinde övgüyle bahsettiği de Adnan Polat ile Haldun Üstünel'in salladığı Fenerbahçe değil sanki... Trabzonspor yöneticilerinin '' Vederson ve Semih'i kadromuza katmak isteriz. Ancak sözleşmeleri bitmiş olmalarına karşın Fenerbahçe'nin alacağı tavra göre hareket edeceğiz zira Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım oyuncu transferleri konusunda her zaman çok titiz davranıp hiçbir klubü zor duruma sokmamak için çok çaba sarfediyorlar, onların getirdiği bu yeniliği bozmaya niyetimiz yok. '' dediği camia Fenerbahçe değil sanki.

Transfer politikasının çıkış noktası '' Boş mezar bulursan içine gir. '' olanların sözleşmesi süren oyuncuları boşa çıkartmak için olan çabaları bir yana Stoch transferinden sonra söyledikleri manidar. Hele kendilerine tüm klüplerin yaklaşımı ortada iken...

Hele en trajik olanı ise Haldun Üstünel'den gelmiş; '' Bilseydik transfer listemizi verirdik...''

Hayır sayın Üstünel bu kadar feryat edeceğiniz bilse Fenerbahçe transfer listesini verirdi... Verirdi ki beklentiler böyle tavan yapmasın. Beklentiler bu derece yukarı çıkınca yere düştüğünde fazla incitir.

Ve yine... Sanırım bilinse idi baştan denilirdi '' Stoch ile ilgilenmeyin.'' diye... Zira Fenerbahçe'nin ilgilendiği oyuncuyu almak zor iştir.

Ama yinede almaya niyetlendiğiniz oyuncuyu Fenerbahçe'ye bildirmekte fayda var sanırım. O konuda da bir yanlış yok. Listede verilebilir hatta... Fenerbahçe cephesinden teyit almadan '' X oyuncu rüyalarında Galatasaray forması görüyor...'' diye haber çıkartmazsınız bu sayede.

Ve bu sayede Fenerbahçe'nin ilgilenmediği şeklinde haber alırsanız ümitlenebilirsiniz haklı şekilde.

Hem... Geçmişten ders almayanın geleceği olur mu hiç?

Nitekim sahiden olmuyormuş ta...

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails