7 Eylül 2011 Çarşamba

Eve Dönüş...

En son mesajın üstünden ne kadar geçti onun hesabı dahi güç. Sanırım haklı sebepler vardı; Taurasi skandalından itibaren ilerleyen süreçte Fenerbahçe ve Türk Sporunun nezdimde izlenmeyecek hale gelmesi en önemlisi benim için. Ancak şuraya iki satır birşey karalamamak ta onca emeğe haksızlık sanırım. Öyle ya da böyle Dünya dönüyor.

Bu sene üniversiteyi bitirme niyetinde olduğumdan çok tempolu deparlar atayamacağız belki ama yine de bu kadarı da olmaz sanırım. Bir de dil kursu ve yüksek ihtimal çalışma temposu eklenince zaman çok kısıtlanacak ama şuraya iki satır karalayacak kadar vaktimiz olur sanırım. Vakit buldukça - ki bu konuda genelde bulurum - A2 maçlarını aktarmaya devam edeceğim. Bahis hayatına geri döndüğüm taktirde maçta paylaşabiliriz. Kısacası çok özel anlar olmadığı müddetçe Fenerbahçe Futbol Takımı hakkında birşey yazmak gelmiyor içimden. Onun haricinde hayatından her alanından satırlar bulabilirsiniz.

Bir de Öss Maratonundan sıyrılmayı başaran Mali'nin Motor Sporları ile ilgili yazıları ve evliliğin ilk zamanlarını atlatan Adem Öztürk'ün Fransa ve Brezilya futbolu temelinde Dünya futbolu ile ilgili yazıları da eklenirse güzel olur tabi. İrtibatı sağlayıp blogu daha güncel hale getirme isteğim bu sefer başarı ile sonuçlanır diye umuyorum. İlk yazıda görüşmek üzere...

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails