24 Eylül 2011 Cumartesi

Bad Teacher

Bu hafta ''Şu filmi izleyeyim. '' şeklinde bir düşünceye sahip olmadan gittim sinemaya. Vizyondakilere baktığımda oyuncu kadrosu itibari ile ( Justin, Cameron Diaz ) '' Bad Teacher '' ı izlemeye karar verdim.

Beklentim olmaması itibari ile eğlenceli vakit geçirdiğimi söyleyebilirim. Detaylara inmeden kısaca filmin konusu hakkında bilgi vermek gerekirse film; mesleğiyle alakası olmayan , paragöz bir öğretmenin, silikon taktırmak uğruna attığı taklaları anlatan, yer yer mantık hataları olan ( komedi filminde mantık hatası aramak en büyük mantık hatası gerçi ) eğlenceli bir film. Ancak bunlara rağmen sinemaya bu film için gitmek para ve vakit kaybı olur diyebiliriz. Evde izlemek için ideal bir film.

Cameron Diaz'ın ve Justin'in oyunculuklarını beğenmeme rağmen Justin'in canlandırdığı karakterin ona uymadığını; dolayısı ile karakter uyuşmazlığından bahsetmemizin acımasız bir eleştiri olmadığı kanaatindeyim. Filmde ''kötü polis'' olan Amy'nin filmin sonunda haklı olmasına rağmen tayininin çıkmasına sevindik tabi. Kısacası koleksiyonunuza katabileceğiniz ancak sinemada izlemenizi önermeyeceğim bir film.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails