13 Şubat 2011 Pazar

Paraguay'ın Mesut Özil'i

Geçen gün seyrettiğim Arjantin-Brezilya u-20 maçından fark ettiğim bir yetenek hikayesi aslında, oyuncunun adı J. Manuel Iturbe.

Anne babası Arjantin'e çalışmak için gelmiş Paraguaylı bir ailenin çocuğu. Her güney amerikalı gibi sokaklarda başlıyor futbol ile tanışması ardından ilk profesyonel maçına da Paraguay takımı Cerro Porteno ile çıkıyor. 

Mesuttan Juan'ı ayıran temel özellik daha önce Paraguay u-20 takımında da oynaması. ilk izlenimim Messi değilde daha çok Lavezzi gibi daha kuvvetli klasik 1.70 altında ki Arjantinli genç yetenek.

Kendisinin peşinde neredeyse bütün büyük takımların adı geçiyor fakat internetten gördüğüm kadarıyla Porto ile anlaşmış sene başında 1.5 milyon gibi cüzzi bir rakama. Takipte yarar var adını daha sık duyacağımız kesin ileride.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Hocam A2 takımına Eren HOŞ ve İlyas YILMAZER adında iki tane genç katıldı.Bu oyuncuları seyrettiniz mi? Bilginiz var mı?

Diferansiyel dedi ki...

Ben ikisini de izlemedim. Ancak içeriden gelen bilgilere göre ikisi de son derece iyi oyuncularmış. İzlediğimde daha net ve daha fazla bilgi veririm.

Related Posts with Thumbnails