22 Temmuz 2011 Cuma

Yine Bekleriz















Şu Fenerbahçe tribünleri ne kadar acaip bir topluluk değil mi yahu?

Sen o kadar şike yap, bir o kadar maç bağla. Sonra kendini bilmez taraftarın sahaya girsin.

Sen senelerce Türk futbolunun lekesi ol. Başkanın Türk Futbolunun anasını ağlatsın. Sonra bir grup taraftar Taraf binasının önüne gitsin, slogan atsın. Yok canım, iflah olmaz bunlar. Bu kadar yüzsüzlük fazla. Bu kadar da olmaz.

Fenerbahçe 104 senelik camia, Aziz Yıldırım ise bu camianın 14 senelik başkanı yahu. Nedir bu hukuğa karşı yürümeler, anarşist ayaklar? Kafanız mı güzel, yoksa sıkıntı daha mı derin?




























Ben cevap vereyim dilim döndüğünce;

Anlayamazsınız siz.

Daha bir sene önce Fenerbahçe tribünlerinde açılan '' Adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan '' pankartı ile dün taraftarın kalbinden dökülen '' Hükümet istifa '' sloganlarının tezatlık katsayısı hesabını yapmaya çalıştıkça anlayamazsınız. Zira bunun hesabını yapmaya çalışırken aynaya bakamama aciziyeti gösterecek kadar zavallısınız.

Siz ki; her sene Fenerasyon diye ağlayıp, damgalı Fenerbahçeli M.Ali Aydınlar'ı Federasyon başkanı yapacak kadar omurgasızsınız.


Siz ki; Fenerli Medya diye bir yangın çıkartmaya çalışıp Fenerbahçe taraftarının o kendi tarafındaki(!) insanlara bakış açılarını görmeyecek kadar kör ya da gördüğü halde tersini söyleyecek kadar ikiyüzlüsünüz.


Siz ki 15 /16 yaşındaki çocukları dövüp bundan tribün destanı yaratacak kadar adamsınız.















Siz yalancısınız arkadaşım, hem de en pisinden.

Siz farklı olayım, namım yürüsün diyip Ramiz dayı triplerinde pankartlar açan ; farklı duracağım diye ona buna boyun eğerken kıçı açığa çıkartanlardansınız arkadaşım.

Siz yüzsüzsünüz, hem de dik alasından ! Zira sizsiniz şampiyon olmuş takımı su şişesi atma organizasyonu ile karşılayan... Yine sizsiniz tüm sezonu telef ettikten sonra acısını, acıtanın kafasına rakı şişesi atarak çıkarmaya çalışan...

Hikaye anlatmayı bırakın bize; biz böyle sevdik rengimizi. Aşkımız, tribünlerde sebebi belirsiz showlar yapıp '' En büyük biziz '' palavrası atma gereksinimi duymayacak kadar büyük. Caddede yürüyen on binlerin tanık olup sebep olduğu büyüklüğü, onlar; biz biliyoruz ya... Biz biliyoruz ya; kim eğri , kim doğru diye. Biz biliyoruz ya kavgamızın renginin sarı lacivert, adının ise Fenerbahçe olduğunu. Siz, varın Aziz koyun o adı. Siz varın hukuğa karşı görün davamızı....

Bu dakikadan sonra sakın düşünmeyin ama kanal kanal gezip hakimin karar vermediği konuları karara bağlama cürretini gösterenlerin kimliğini.

Sakın düşünmeyin görevinin dışına çıkarak, yetkili merci olmamasına karşın 19 maçta şike ispat ettik diyecek kadar abartanların neye hizmet ettiğini.

Sakın düşünmeyin; koskocaman camianın başkanının henüz hiçbir suçu ispatlanmamasına karşın medya linçi ile ülkenin en baba suçlusu figürüne uydurulmasının sebeplerini.

Ve yine sakın ama sakın düşünmeyin; '' Fenerbahçe düşmezse , biz bu deplasmana nasıl gideceğiz ? '' diye.

Düşünseniz de bir sonuca varamazsınız çünkü...

Düşünseniz de bu yangına en fazla odun atarsınız çünkü...

Bırakın. Bizim ateşimiz yeter de artar bize.




















Klubün kapısını kitletip , Türk futbolunun kara lekesi Aziz Yıldırım'ı hapishane köşelerinde çürütseniz de bitirebilecek misiniz 6 yaşındaki çocuğun Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım sevdasını?

Bitiremeyeceksiniz arkadaşım, bi-ti-re-me-ye-cek-si-niz. Bak siz inandınız; siz suçu ispat edilmemiş bir adamı linç ettiniz ama o çocuk kadar aklınız yoktu sizin. O çocuk kadar temiz değilsiniz, o çocuk kadar saf değilsiniz.

O çocuğun '' suçlu olma ihtimaline karşı sevdiğinin yanında durma '' erdemini gösterecek kadar sahip değilsiniz aşkınıza ve aşkınızı paylaşanlara...

Bu ateş bundan yeter işte Fenerbahçeli olana; bir Aziz'i içeri aldın sevdasını kelepçeledin, ne fayda? Kelepçeleyebilecek misin 6 yaşındaki çocuğun sevdasını?

Yapamayacaksınız. Ancak yaptıklarınız yetecek size. Ve bir ihtimal yarın öbürgün aynı süreçten geçtiğinizde '' Hukuksuzluğa karşı yürüyoruz '' dediğinizde bulamayacaksınız kimsecikleri yanınızda. Bilakis, oturduğumuz yerden kıs kıs güleceğiz yüzsüzlüğünüze...

Biliyor musunuz; şaşırmayacağız, zor da olmayacak aslında...

Pardon, biraz alıştık ta...

7 yorum:

Adsız dedi ki...

abi yine ben ...onur karakabak manisada kiralık oynuyordu şu an gerek tffye göre gerekse trasnfermart'e göre fenerbahçede gözüküyor ...acaba gerçektende fenere geri mi döndü bilginiz var mı bu konuda ???

Diferansiyel dedi ki...

Sen olmasan kendimiz yazıp kendimiz okuyacağız zaten :) Sağolasın.

Onur Manisa'ya verildi diye biliyorum ben. Ancak lisans sorunları vs vardır diye öyle gözükmesi muhtemel. Klup karışık, , imzalar gerekiyor.

Adsız dedi ki...

*abi geçen dönem arası 1.5 yıllığına kiraya verilmişti yani bu dönemde lisans sorunu olması zor gözküyor.bunu kesin olarak öğrenebiliceğimiz bir yer var mı acaba? ha birde furkan aydın'ın şu an nerde olduğuna dair bir bilgin var mı?

Diferansiyel dedi ki...

Kiralama prosedürleri. Klupte olaylar netleşsin bu da ortaya çıkar.

Furkan en son Çankırı'da idi. Kendisinden ümitli olmadığım için bıraktım peşini :)

Adsız dedi ki...

abi ilyas yılmazer mi, onur mu? :) bu arada furkan çankırıda iyi performans gösterdi 12 gol attı:)

Diferansiyel dedi ki...

İlyas esasen sol açık. Gereklilikte sol beke devşirildi. Onur ise direkt oranın oyuncusu. Bu sebeple Onur :)

Adsız dedi ki...

abi onur fenere gerçektende dönmüş :D sebebini falan bilmiyorum ama forumlarda " manisada kiralık oynayan onur takıma döndü" şeklinde bilgiler verilmiş:D acaba a2 takımında mı devam eder yoksa aykut hoca onu a takıma alır mı ??

Related Posts with Thumbnails