3 Aralık 2009 Perşembe

Doğuştan Şanslılar ...

Futbolla az buçuk ilgisi olan herkesin izlerken hayrete düştüğü, '' şu adama bak , bu adam senelik x milyon euro alıyor arkadaş olacak gibi değil; kimi insanlar şanslı doğuyor'' dediği isimler vardır. Bu da yeni bir seri olsun, yeni ''şanslıları'' izledikçe güncelleriz.


http://www.elconfidencial.com/fotos/deportes/2009082595Busquets.jpg

Sergio Busquets: En son senelik 1,75+ milyon euroya sözleşme yeniledi diye hatırlıyorum. Neyse belki zamanla o da Xavi olur, ilk çıkanların hepsi bu damgayı yiyorlar Barca'da hemen hemen; suç bizim değil !

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_vH1FiC2x9KV-e0F2rkgwqZzxsi5LnT5kLicM5WVmijmF4O9eERTChU3xdUiNQMOkc0rEjJe9eIzCeLVbK6F_8n2jQ5AK1LhYrPiC43yvoJKa5ly4B94dbDniVfcwPyR2sRayCiTqWvSw/s400/erhan+g%C3%BCven.jpg

Erhan Güven: Beşiktaş'ın Ankaraspor'dan transfer ettiği sağbek oyuncusu. Ne oynuyor, neleri iyi yapar bilen gören var mı?

http://www.webdelcule.com/03-04/oleguer.jpg

Oleguer Presas:Aslında listenin baş köşesi ona ayrılmalıydı. Altyapı fetişinin eriştiği son noktadır kendisi. Alkışlarım...

http://www.baylar.net/sporcu_resimleri/selcuksahin.jpg

''İstikrar abidesi'' Selçuk Şahin: Taçsız kral Selçuk Şahin'de bu listede olmazsa olmazdı sanırım. Sene başında '' ya istediğim parayı verin ya giderim'' resti çeken topçu değil miydi demeyin bende oydu diye hatırlıyorum.

Evet belki yetenekli değil ama istikrarlı oyuncudur . Her maç rakibe istikrarlı biçimde en az 5 tane top kaptırır, bunlardan 3 ü takımı atağa çıkarkendir rakibin kontrası olarak kalesine geri döner. Yine her maç 1/2 defa artistik çalım atmaya çalışır. Bir de uzun pas fetişi vardır Selçuk'un, birinciyi atarsa müthiş bir özgüvenle sabaha kadar uzun pas atmayı deneyebilir. Bu toplarda genel olarak atılan topçunun üç boy mesafesi yukarıdan tribünlere gider.

Ailecek severek izliyoruz kendisini.




Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails