5 Ekim 2013 Cumartesi

5 Ekim 2013 Haftasonu Bahis Tahminleri

184 Manchester City-Everton
Manchester City taraftarı muhtemelen hatırlamak istemeyecekleri bir hafta geçirdiler.Önce deplasmanda Aston Villa'dan sonra ise hafta arasında ise evinde Barcelona'dan üç yediler. Bu maçı hem bu sebeple, hem de bu maçtan sonra girecekleri zorlu fikstür sebebiyle kazanmak zorundalar.Üç maçtır kazanan Everton'ın bu maçta bence kaybetme lüksü var. Alternatif arayanlar Kg Var'a yönelebilirler.

City kazanır 1,45
Kg var 1,50

221 M.gladbach-Dortmund
Gladbach iç sahada üç maçta tam 11 gol atarken lig başından beri oynadığı tüm maçlar üst ile sonuçlanmış.Dortmund'un dışarıda oynadığı üç maçta iki galibiyeti bir beraberliği var ve bu maçların ikisi KG var olurken tamamı üst  olmuş. Dortmund'un zorlanacağını düşünenler için %83 ihtimalle Kg var güzel bir seçenek. Ancak ben Gladbach'ı zorlansalar bile geçeceklerini düşünüyorum.

Dortmund kazanır 1,50
Sürpriz Skor:1-3 8,00

223Schalke-Augsburg
Konuk ekip delasmanda oynadığı üç maçtan bir galibiyet çıkartırken iki maçta skoru handikap sıfıra taşımış. Bu üç maçın ikisinde skor bulmuş. Schalke'nin iç sahada oldukça dengesiz olduğunu görüyoruz. Aslında bu dengesizlikleri lig performanslarına da yansımış durumda. Ancak hafta içinde ŞL'de işleri yoluna soktuktan sonra bu maçta da ligde nefes almak isteyeceklerini düşünüyorum. Zira liglerinde son iki maçta sadece bir puan alabildiler.Direkt olarak Schalke galibiyetini öneriyorum

Schalke kazanır 1,50

231Cardiff-Newcastle
Cardiff ligin renkli takımlarından. Zor kaybediyorlar.Özellikle iç sahada oldukça zor yeniliyorlar. Newcastle ise bildiğiniz gibi.Kadrolarının karşılığı olan yerde değiller. Son iki maçtır da mağlup oluyorlar.Bu maçta kaybetmemek hatta kazanmak zorundalar. 02 çifte şans Cardiff'in tüm dengesizliklerine rağmen cazip gözüküyor. Güvenmeyenler Kg var seçeneğine oynayabilirler.Ben sürpriz kuponlarımda Newcastle'ı da deneyeceğim.

02 Çifte Şans 1,37
Kg var 1,55
Newcastle galibiyeti 2,40

234 Liverpool-C.Palace
C.Palace'ın ligde tek galibiyeti var o da ligin kendileri gibi formsuz takımlarından Sunderland'a karşı. Bir yerde illaki galip gelecekler ancak bence o maç son iki maçında da mağlup olan Liverpool'a karşı olmayacak. Liverpool kazanır. Ancak bu oranları tavsiye etmediğimden handikaplı Liverpool galibiyeti ve ilk yarı 1,5 altı seçeneğini öneriyorum. İstatistikler de %95 ile ilk yarı 1,5 altı öneriyor.


Liverpool handikaplı kazanır 1,50

314 Eskişehir-Beşiktaş
Eskişehir ligin güçlü ama dengesiz takımlarından.  Geçtiğimiz haftayı Paşa deplasmanından galip dönerek tamamladı. Evinde ağırlıklı olarak galip geliyor ve maçları 2-3 gol aralığında kalıyor. Beşiktaş ise şampiyonluk yarışından kopmamak için bu maçtan mutlaka galip dönmek zorunda. Zira iki haftadır maç kazanamıyorlar. Tüm bu sebeplerden ötürü ben Kg var seçeneğinin cazip olduğunu düşünüyorum.

Kg var 1,50

319 Sunderland-Manchester United
Sunderland ligin son sırasında. Kendilerinden beklenilen patlamayı bir türlü yapamadılar. Bu açıdan bu maç biraz riskli denilebilir. Ancak diğer tarafta iki maçtır galip gelemeyen Manu var. İçeride aldıkları sürpriz mağlubiyeti iddaacılara unutturmaları lazım. Daha da uygun bir maç olamazdı.

Manu kazanır 1,40

321 B.Leverkusen-Bayern Münih
Leverkusen içerideki maçlarının tamamını kazandı.Ve bunu yaparken dört maçta tam 12 gol buldular. Lig genelinde de Schalke maçı harici mağlubiyetleri yok. ŞL'de de yollarına devam ediyorlar.Rakip Bayern Münih'i ise anlatmaya gerek yok. İddaacıları yatırdıkları Wolfsburg maçından sonra hafta içinde City delasmanında güçlerini bir kez daha gösterdiler. Ligin üst tarafını ilgilendiren bu maçta Bayern Münih'in Leverkusen'e de City tarifesi  uygulamasını bekliyorum. Riskli görenler Kg var girebilir. Sistemcilere Bayern handikapı önermemezsek olmaz elbet. Leverkusen'in içeride oynadığı maçların tamamının ilk yarıdan 1,5 gol üstü bittiğini de hatırlatalım.

Bayern kazanır 1,50
Kg var 1,45
İlk yarı +1,5 1,95

346 Levante-R.Madrid
Bu maç hakkında yazı yazmak için Levante istatistiklerini açtığımda karşılaştığım üç adet beraberlik ve alt kafaları karıştırsa da konuk ekibin Real olduğunu  ve o Real'in içeride Madrid derbisinde Atletico'ya yenildiğini hatırlayınca oynanabilecek tek bir seçenek ortaya çıkıyor.

Real Madrid handikaplı kazanır 1,60

351 İnter-Roma
Taraf bahsi oynamanın oldukça riskli olduğu bir maç. İstatistikler maçın %83 ile ilk yarı 0 ve 2-3 gol biteceğini ve %100 ihtimalle 1,5 altı biteceğini söylüyor. Garanticileri ilk yarı -1,5 tarafına alalım. Sürprizcilere 0dan 0 seçeneğini verelim. Ortalama bir oran isteyenler ise 2-3 gol tercihine yönelsin.

2-3 gol


358 Barcelona-Valladolid
İddaada bir maçın bir tarafı Barcelona ise oynanabilecek tek seçenek kalıyor.

Barcelona handikaplı kazanır 1,40


Günün diğer tahminleri;
182 İbb-Karşıyaka
İbb'nin iç, Karşıyaka'nın dış saha performanslarını baz alırsak bu maçın %83 Kg Var şeklinde biteceğini söyleyebiliriz. Zira İbb'nin iç sahada oynadığı üç maçta Kg olmuş. Karşıyaka'nın 3 deplasman maçının yalnızca bir tanesinde Kg çıkmamış. İstatistikler KG Var diyor.

Kg var 1,60

202 Avellino-Bari
Avellino bu sezon içeride oynadığı dort maçın üçünü kazandı,birinde rakibi ile yenişemedi.Bu maçların %75 i alt ve handikap 0 oldu. Bari'nin dışarıda oynadığı maçların da %75 alt ve Kg yok oldu. İstatistikler altı emrediyor. Sürpriz severler handikap sıfır deneyebilirler.

Alt 1,45

204 Carpi-Cittadella
Yine iç-dış saha performans analizi yaparsak bu maç için %83 alt tahmini yapabiliriz. Carpi'nin içeride , Cittadella'nın dışarıda üç maçlarının ikisinin beraberlikle bitmesinden ötürü sürprizcilere beraberlik seçeneğini de önerebiliriz.

Alt 1,50

206 Empoli-Modena
Empoli'nin genelde 2 maçlık kazanamama serisi mevcut. Deplasman ekibinin ise deplasmanda galibiyeti bulunmuyor. Zirve mücadelesi yapan Empoli için galibiyetlere başlamak için daha uygun bir maç yok gibi duruyor.

Empoli kazanır 1,60

219 Kayserispor-Gaziantepspor
Kayseri hafta sonunu Kayseri derbisinde bir puan alarak geçirdi. Antep ise beklenen patlamayı Karabük karşısında yaptı. Taraf bahsi epey riskli.  Kayseri'nin iç saha maçlarının yüksek oranda Kg yok olarak geçmiş(genel performansının aksine) olması da tercih yapmayı zorlaştırıyor. Bu sebeplerle  2-3 gol tercihi bu maç için oynanabilir geldi. Benim tahminim bu yönde.

2-3 gol 1,75

222 Mainz-Hoffenheim
Dengesiz iki takımın maçı. Taraf bahsi gereksiz, Kg var oranı tatmin edici değil. Bu şartlarda 2,5 üst tercihinden ötesi oynanmaz.

2,5üst 1,45

236 Burnley-Reading
2-3 gol

240 Huddersfield-Watford
Kg var 1,40

247 Notts Country-Crewe
Notts Country kazanır 1,80

249 Peterbrough-Preston
Kg var 1,40

245 Colchester-Wolves
Kg var 1,50

249 P.brough-Preston
Kg var 1,40

259 Morecambe-Chesterfield
Kg Var 1,55






Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails