13 Nisan 2012 Cuma

Yerden Şut Üstten Aut Haber Ajansı Sunar

















Uzun süren ayrılığın ardından geriye genel bir altyapı değerlendirmesi ile dönme planım vardı. En azından takipçilerin isteği o yöndeydi. Altyapıda da kayda değer gelişmeler olduğundan geniş bir araştırma ve derleme yapmadan mesaj atmama niyetindeydim ancak Lassana Diarra transferi hususunda meydana gelen gelişmeler bu düşünceyi şimdilik 2. plana attı.

Lass Diarra ile ilgili ilk görüşmenin yapıldığı haberini bu Salı aldım. Haber kaynağıma göre Lass Diarra Fenerbahçe-Antalyaspor maçını locadan izlemişti. Tesislerde kaptanlarla ve hoca ile tanıştırılmıştı. Bu kısa turun sonunda da Fenerbahçe Ülker Arena gezdirilmişti kendisine.... İlk etapta haberin inandırıcılığını test etmek için haftasonu Valencia ile karşılaşan Real Madrid'in maç kadrosuna baktım. Lassana Diarra kadroda yoktu.... Haber kaynağıma olan sözümden ötürü sosyal medyada ya da blogda paylaşamadım bu haberi.


















Ancak dün itibari ile farklı ve güvenilir bir kaynaktan daha elime Lass Diarra'nın Fenerbahçe Ülker Arena'da çekilmiş görüntüleri ulaştığı için bu haberle geri dönüş yapmak durumunda kaldım.

Transferin perde arkasında çok orjinal bir hikaye olmasına karşılık yine haber kaynaklarıma verdiğim söz sebebiyle Lassana Diarra ile Fenerbahçe flörtünün başlangıcına dair birşeyler yazamıyorum. Ancak şunu belirtebilirim ki Lassana Diarra açısından Fenerbahçe'ye gelme hususunda herhangi bir problem yok. Arda ile aynı sitede oturan ve de kendisi ile çok iyi bir arkadaşlığı olan Lassana Diarra Fenerbahçe'nin Real Madrid ile anlaşması durumunda seneye sarı lacivertli formayı giyebilir. Transferin önündeki en büyük engel ise Real Madrid'e 15 milyon veren PSG , Anzhi ve diğer Rus klupleri..

Buradan böylesine önemli bir oyuncunun Türkiye ziyaretini hayali kurgularla servis eden ya da durumdan hiç haberi olmayan tüm medya çalışanlarına selamlarımızı sunarız.


Not:http://yerdensutusttenaut.blogspot.com/ adresinde bulunan yazılı ve görsel içerikler izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Tüm hakları saklıdır.
Related Posts with Thumbnails